Spring naar inhoud

Toegangscontrole

Video intercomMet een toegangscontrolesysteem bepaalt u wie waar mag komen binnen uw pand. Dit kan geregeld worden voor een enkele deur met een "stand alone"-set of voor meerdere deuren met een toegangscontrolesysteem. Dit kunt u beheren middels software op een PC.
Zo kunt u een tussendeur tussen 09.00 en 18.00 uur vrij toegankelijk houden, terwijl tussen 18.00 en 09.00 uur alleen toegang mogelijk is d.m.v. een geldige pas.

  • Verschillende systemen - Toegangscontrole kan op verschillende manieren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een sleutelplan. Elke werknemer krijgt een eigen sleutel die toegang biedt tot een bepaald aantal deuren of u kunt kiezen voor een systeem dat werkt op vingerprints of toegangscodes. Natuurlijk zijn er meerdere manieren van toegangscontrole mogelijk.
  • Gebruik bij calamiteiten - U kunt het systeem ook gebruiken bij calamiteiten. U kunt dan een uitdraai maken van degenen die zich in het pand bevinden.
  • Koppeling aan brandpaneel - Het systeem kan gekoppeld worden aan een brandpaneel.Bij een brandmelding worden de deuren direct ontgrendeld.

Het toegangscontrolesysteem kan van zeer simpel tot zeer uitgebreid uitgevoerd worden. Onder toegangscontrole valt ook een intercom.

Heeft u nog vragen, neemt u dan contact met ons op. Wij willen u hier dan graag over informeren. Is uw interesse gewekt? Dan kunt u een offerte aanvragen.