Spring naar inhoud

Alarmsysteem woning

Alarmsysteem woningSchrik ongewenste bezoekers af met een alarmsysteem in uw woning. Steeds meer mensen beveiligen hun huis met een alarminstallatie. Westhof Beveiliging is gespecialiseerd in montage en onderhoud van alarmsystemen, camerabeveiliging en toegangscontrole.

Extra cameratoezicht

Een alarmsysteem in uw woning houdt ongenode gasten buiten. U kunt dit systeem verder uitbreiden met camera’s rondom uw woning. Op deze manier heeft u een extra paar ogen. De camera’s registreren alles wat rondom uw huis gebeurt. Dit wordt opgeslagen op een harddiskrecorder. U kunt de beelden vanaf elke pc of smartphone bekijken met uw eigen inlogcodes. De zichtbaar geplaatste camera’s werken ook preventief. Zij schrikken mensen die kwaad in de zin hebben af. Het geeft u zelf ook een veiliger gevoel dat u kunt zien wie er voor uw deur staat.

Wat te doen als het alarm afgaat?

Als het alarmsysteem in uw woning afgaat, krijgt u een melding. Deze kan rechtstreeks naar een meldkamer of naar uw mobiele telefoon. U kunt dan direct contact opnemen met onze storingsdienst. We overleggen dan met u welke stappen er ondernomen moeten worden. Onze storingsdienst is dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week. U kunt dus altijd contact opnemen. Het afgaan van uw alarm hoeft niet direct een inbraak te betekenen. Ook door sabotage of een technisch defect kan uw systeem afgaan.

Heeft u interesse in een alarmsysteem in uw woning? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken. Wij komen dan eerst de situatie in uw huis bekijken zodat we een offerte kunnen opstellen specifiek voor uw woning en uw wensen.