Spring naar inhoud

Alarminstallatie huis

Alarminstallatie huisWilt u een alarminstallatie voor uw huis? Dan kunt u terecht bij Westhof Beveiliging in Purmerend. Wij zijn gespecialiseerd in montage en onderhoud van alarmsystemen, camerabewaking en toegangscontrole. Wij richten onze diensten zowel op bedrijven als particulieren. Drijvende kracht achter Westhof beveiliging is Patrick Westhof. Vanuit zijn achtergrond als beveiligingsmonteur heeft hij grote kennis van en ervaring met verschillende beveiligingssystemen. Hij kan u als geen ander adviseren over combinaties van systemen en welk type voor uw situatie het meest geschikt is.

Optimale werking

Bij een alarminstallatie voor in huis wordt vaak gebruik gemaakt van een draadloos systeem. De melders werken op batterijen. Hoeveel melders nodig zijn en welke type is afhankelijk van uw situatie, de grootte van uw woning en welke ruimtes u wilt beveiligen. Wij kunnen u hierin adviseren.  Om een optimale werking van uw systeem te garanderen, kunt u een servicecontract afsluiten.

Desgewenst uitbreiden met cameratoezicht

Indien u wenst kunt u de alarminstallatie in huis uitbreiden met cameratoezicht om het huis om uw woning zo nog beter te beveiligen. Op deze manier heeft u een paar extra ogen rond uw huis. Bovendien heeft cameratoezicht een preventieve werking. Zichtbaar geplaatste camera’s schrikken ongewenste bezoekers af.

Overweegt u een alarminstallatie voor uw huis? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen graag bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken en u te voorzien van een advies op maat. Wij zijn telefonisch bereikbaar of via e-mail. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.