Spring naar inhoud

Diensten

Westhof Beveiliging Purmerend biedt u een aantal services aan. Deze diensten zullen wij hieronder kort toelichten. Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met ons.

Storingsdienst 24/7
Westhof Beveiliging beschikt over een 24/7 storingsdienst.
Mocht u technische problemen hebben met uw systemen doordat er bij u is ingebroken, door sabotage of door een technisch probleem, dan geeft uw systeem u een waarschuwing. U kunt dan contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Westhof Beveiliging staat u dan te woord en overlegt met u welke stappen er nodig zijn om het defect te verhelpen.

Service contract
De melders zijn voorzien van batterijen. Om te garanderen dat het systeem optimaal werkzaam is, adviseren wij hierbij een servicecontract af te sluiten.
Voor dit soort onderhoud heeft Westhof Beveiliging een servicecontract die met u, bij aanschaf en installatie van het systeem, wordt besproken. Hierin staan de kosten voor onderhoud en welke soort onderhoud voor u van toepassing is.

Door regelmatig onderhoud aan het systeem worden problemen voorkomen. Tijdens het onderhoud wordt gekeken of het systeem nog voldoet aan al uw eisen. Zo weet u dat u altijd een goed werkende installatie heeft.