Spring naar inhoud

Installatie beveiligingscamera

Installatie beveiligingscameraBeveiliging op maat, dat is precies wat u kunt verwacht bij Westhof Beveiliging. Wij houden dan ook altijd rekening met uw wensen en zorgen voor de rest. Dit doen wij door van te voren alles duidelijk met u te bespreken en vastleggen zodat alles probleemloos verloopt. Persoonlijke aandacht is dan ook hetgeen wat ons uniek maakt. Omdat elk project anders, pakken wij deze ook steeds anders aan. Of het nu gaat om de installatie van een beveiligingscamera of het monteren van een toegangscontrolesysteem, bij ons kunt u altijd maatwerk verwachten.

Onze diensten

Bij Westhof Beveiliging zijn wij gespecialiseerd in het monteren en onderhouden van alarmsystemen, camerabewaking en toegangscontrole, voor bedrijven en particulieren.

Omdat ook het monteren van een alarmsysteem of de installatie van een beveiligingscamera maatwerk is, komen wij eerst de omgeving inspecteren. Elke situatie is namelijk anders. Het alarmsysteem kan naar uw wensen ingevuld worden. Alle componenten die wij leveren zijn NCP gekeurd. Hiermee krijgt u dan ook de kwaliteit en garantie die u verdient.

Preventieve werking

Het inzetten van een camerasysteem werkt preventief. Tevens zijn de beelden ook bruikbaar bij incidenten zoals bijvoorbeeld bij een kassa in een winkel of supermarkt. Bij de installatie van de beveiligingscamera zorgen we dat de camera’s gekoppeld worden aan harddisk recorder. Deze recorder slaat de beelden op waardoor ze later teruggekeken kunnen worden als dat nodig is. U kunt de recorder ook aan internet koppelen zodat u de beelden vanaf elke pc of smartphone kunt bekijken. Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.