Spring naar inhoud

Alarmsysteem draadloos

Bij de aanleg van een alarmsysteem kunt u kiezen uit draadloos en bedraad. Voor beide systemen kunt u terecht bij Westhof Beveiliging.

Een bedraad alarmsysteem is geschikt voor alle beveiligingsklassen en wordt derhalve veel gebruikt voor de beveiliging van bedrijfspanden. Het bedraad alarmsysteem is gemakkelijk te bedienen door het Nederlandstalige menu. Alarmmeldingen kunnen via een analoge lijn, isdn of internet verzonden worden naar een meldkamer of mobiele telefoon.

Servicecontract

In woningen of situaties waar bedrading niet mogelijk is, wordt een alarmsysteem draadloos geïnstalleerd. De melders werken op batterijen. Voor een optimaal werkzaam systeem kunt u het beste een servicecontract afsluiten. Welk soort onderhoud en welke frequentie nodig is, is afhankelijk van uw systeem. Bij de oplevering van uw systeem ontvangt u een offerte voor een servicecontract specifiek voor uw systeem. Met regelmatig onderhoud worden problemen voorkomen. U weet zeker dat u altijd een goed werkend alarmsysteem draadloos heeft.

24/7 storingsdienst

Alarmsysteem draadloosAls uw alarmsysteem, draadloos of bedraad, afgaat, dan krijgt u een melding. U kunt dan direct contact met ons opnemen via mail of telefoon. Onze 24/7 storingsdienst zal met u overleggen welke stappen er genomen moeten worden. Een melding kan gaan om een inbraak maar ook om een technisch defect of sabotage.

Offerte op maat

Wilt u meer informatie over onze alarmsystemen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak om de situatie bij u ter plekke te bekijken en uw wensen te bespreken. We kunnen dan een offerte op maat voor uw specifieke situatie en op basis van uw behoeften maken.