Spring naar inhoud

Beveiligingsbedrijven Noord Holland

Beveiligingsbedrijven Noord HollandWesthof Beveiliging is een van de vele beveiligingsbedrijven in Noord Holland. Naast een goede dienstverlening bieden wij ook vooral zekerheid. Wij zijn ook lid van de 'Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven', De Brancheorganisatie op beveiligingsgebied.

Door de jaren heen hebben wij dan ook veel ervaring opgedaan als het gaat om het beveiligen van bedrijfspanden en woonhuizen in Purmerend en omgeving. In 2009 zijn wij bij Westhof Beveiliging van start gegaan, inmiddels zijn wij uitgegroeid dat een beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in:

  • Alarmsystemen
  • Camerasystemen
  • Toegangscontrole

Daarnaast bieden wij een 24/7 storingsdienst en servicecontracten. Onze organisatie hecht veel waarde aan service, vandaar dat wij dag en nacht voor u klaar staan.

Breed inzetbaar

Eindverantwoordelijke bij Westhof Beveiliging is Patrick Westhof. Hij is jarenlang beveiligingsmonteur geweest bij een aantal grote beveiligingsbedrijven in Noord Holland. Westhof Beveiliging is breed inzetbaar en heeft tevens ook ervaring met diverse systemen. Hiermee kunnen wij u dus van alle gemakken voorzien en u adviseren over de ideale combinatie. Ook kunnen wij andere werkzaamheden verrichten, zoals hierboven benoemd.

Contact

Indien u meer informatie wenst te hebben of een offerte aan wilt vragen, kunt dit eenvoudig via onze website doen. U kunt tevens ook telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden door te nemen. Vervolgens nodigen wij u uit voor een gesprek waarin wij alles nog eens duidelijk uitleggen. Hier krijgt u zelf ook de mogelijkheid vragen te stellen. Uw input wordt namelijk zeer gewaardeerd. Op de website staat het telefoonnummer van Westhof Beveiliging genoteerd of vul uw gegevens in via het contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.