Spring naar inhoud

Beveiliging bedrijfspand Amsterdam

De beveiliging van uw bedrijfspand of winkel in Amsterdam is bij Westhof Beveiliging in goede handen. We voorzien uw pand op professionele wijze van een op maat gemaakte beveiliging. Uw bedrijfspand, kantoor of winkel is een waardevol bezit. Zeker als u hierin waardevolle goederen opslaat, is een beveiligingssysteem onmisbaar.


Het beschermt uw pand tegen ongewenst bezoek en inbraak. Daarnaast is een goede beveiliging van een bedrijfspand vaak een harde eis van de verzekering. Bij Westhof Beveiliging nemen we u deze zorg graag uit handen. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van op maat gemaakte beveiliging voor ieder soort bedrijfspand in Amsterdam. Hierbij kunt u denken aan een bedraad of draadloos alarmsysteem, camera beveiliging of een toegangscontrole. Ongeacht de omgeving van uw bedrijfspand en uw wensen vinden we altijd een op maat gemaakte oplossing.

Hierbij kunt u denken aan binnen of buiten camera's, op afstand bestuurbare camera’s of een systeem voor toegangscontrole binnen uw bedrijfspand. Natuurlijk mag u niet alleen een hoge kwaliteit verwachten van onze producten, maar ook voor een persoonlijke service bent u bij Westhof Beveiliging in Amsterdam aan het juiste adres.

Professionele beveiliging voor uw bedrijfspand in Amsterdam

Bij Westhof Beveiliging in Amsterdam bieden we u verschillende soorten beveiliging aan voor uw bedrijfspand, kantoor of winkel. Hiermee komt u niet alleen tegemoet aan de eisen van uw verzekering, maar houdt u ongewenst bezoek en inbrekers ook buiten de deur. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van diverse soorten beveiliging.

Hierbij kunt u denken aan een alarmsysteem met back-up, een op afstand bestuurbare beveiligingscamera of een specifiek systeem voor toegangscontrole. Dit beveiligingssysteem geeft u de mogelijkheid om bepaalde ruimtes binnen uw pand alleen toegankelijk te maken met toestemming. Dit kan bijvoorbeeld door het installeren van een toegangscontrole-systeem met vingerafdrukken, of met behulp van pasjes. Deze systemen kunnen van eenvoudig tot zeer uitgebreid worden toegepast. Ook als u graag camerabeveiliging wilt laten aanbrengen in uw pand staan we graag voor u klaar.

Deze systemen dragen bij aan een preventieve beveiliging en kunnen van groot belang zijn bij eventuele onenigheden of gebeurtenissen binnen uw pand of daarbuiten. Uiteraard zijn al onze producten voorzien van een NCP-certificering en worden ze afgeleverd met een VEB-installatie, attest en opleverings-bewijs. Hiermee komt u tegemoet aan de eisen en voorwaarden die uw verzekering stelt aan de beveiliging van uw bedrijfspand in Amsterdam.

Neem contact op