Spring naar inhoud

Alarmsystemen

AlarmsysteemEen alarmsysteem is altijd maatwerk. De keuze van de type melders hangt af van de omgeving. Elke situatie is weer anders. Het alarmsysteem kan naar uw wensen ingevuld worden.

Alle componenten die Westhof Beveiliging levert zijn NCP gekeurd. Westhof Beveiliging geeft voor de verzekering een VEB Installatie Attest/Opleveringsbewijs uit.

Bedraad alarmsysteem
Dit is geschikt voor alle beveiligingsklassen. Het systeem is gemakkelijk te bedienen door middel van een Nederlandstalig menu. Alarmmeldingen kunnen doorgeschakeld worden naar een meldkamer of mobiele telefoon. Het alarmsysteem kan deze melding verzenden via een analoge lijn, ISDN of Internet. Het alarmsysteem is bestand tegen spanningsuitval en is voorzien van een eigen back-up.

Draadloos alarmsysteem
In sommige situaties kan een draadloos alarmsysteem een uitkomst bieden. Bijvoorbeeld op plekken waar bedrading onmogelijk is. Dit draadloze systeem wordt veelal in woningen gebruikt. De melders zijn voorzien van batterijen. Om te garanderen dat het systeem optimaal werkzaam is, adviseren wij hierbij een servicecontract af te sluiten.

Er kan ook een combinatie tussen bedraad en draadloos samengesteld worden.

Heeft u nog vragen, neemt u dan contact met ons op. Wij willen u hier dan graag over informeren. Is uw interesse gewekt? Dan kunt u een offerte aanvragen.