Spring naar inhoud

Huisbeveiliging

Voor huisbeveiliging kunt u terecht bij Westhof Beveiliging. Uw huis beveiligen kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld met een alarmsysteem of camerabewaking. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk.

Alarmsysteem

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een alarmsysteem. U kunt kiezen voor een draadloos of een bedraad systeem. Bedraad is niet altijd mogelijk en zeker voor huisbeveiliging wordt veelal gebruik gemaakt van een draadloos systeem. De melders werken op batterijen. Om de werking te garanderen raden wij aan om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Hoeveel melders nodig zijn en van welk type is afhankelijk van de situatie. Elke situatie en elke woning is anders. Een alarmsysteem is daardoor altijd maatwerk en wij zoeken naar de beste oplossing voor uw budget.

Extra ogen rondom uw woning

HuisbeveiligingEen andere manier van huisbeveiliging is door middel van cameratoezicht. Met camera’s op strategische plekken heeft u een paar extra ogen rondom uw woning. Daarnaast werken camera’s preventief en zal het ongewenste bezoekers afschrikken. Ook dit systeem is maatwerk. Wat wilt u precies zien met de camera’s. Zijn er bepaalde hoeken rondom uw huis waar extra toezicht gewenst is? Of wilt u zien wie er voor uw deur staat? Uw woning, de omgeving en uw wensen bepalen welk systeem het meest geschikt is. Wij kunnen u hierbij adviseren.

Maatwerk offerte

Bent u geïnteresseerd in huisbeveiliging en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier. Wij nemen dan binnen 5 werkdagen contact met u op om uw woning te bekijken zodat wij u een maatwerk offerte kunnen aanbieden.