Spring naar inhoud

Beveiliging bedrijfspand

Beveiliging bedrijfspandDe beveiliging van uw bedrijfspand kan op verschillende manieren geregeld worden. Westhof Beveiliging in Purmerend is gespecialiseerd in het monteren en onderhouden van alarminstallaties, toezicht door middel van camera’s en toegangscontroles. Hierin is ook een combinatie mogelijk. Westhof Beveiliging kan u op maat adviseren over het meeste geschikte systeem of combinatie specifiek voor de beveiliging van uw bedrijfspand. Beveiliging is voor ons maatwerk en helemaal afhankelijk van het type bedrijf en de gewenste veiligheidsklasse en natuurlijk de situatie ter plekke.

Alarmsysteem

Onze bedrade alarmsystemen zijn geschikt voor alle veiligheidsklassen. Alle componenten zijn NCP gekeurd. Wij zijn lid de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Bij oplevering van de installatie ontvangt u van ons een VEB Installatie Attest voor uw verzekering. Het alarmsysteem is gemakkelijk te bedienen met een Nederlandstalig menu.

Cameratoezicht

Voor de omgeving van uw bedrijfspand en de beveiliging van bijvoorbeeld achterdeuren of parkeerplaatsen kunt u gebruik maken van beveiligingscamera’s. Er zijn veel verschillende systemen mogelijk en we kunnen diverse soorten camera’s leveren zoals binnen- en buitencamera’s, dome camera’s, bestuurbare camera’s en IP camera’s. Welke camera voor uw bedrijf geschikt is, is afhankelijk van uw wensen en situatie.

Heeft u interesse in de beveiliging van uw bedrijfspand en wilt u een offerte opvragen? Dan maken wij altijd eerst een afspraak om uw bedrijf te bekijken en uw wensen te bespreken. Op die manier kunnen wij u voorzien van een advies op maat. Neem contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in. Ook voor vragen kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag.