Spring naar inhoud

Alarmsysteem bedrijfspand

Alarmsysteem bedrijfspandBij Westhof Beveiliging kunt u terecht voor een alarmsysteem in uw bedrijfspand. U wilt uw onderneming beschermen tegen ongewenste indringers. Dit kan door een alarminstallatie, toezicht door middel van camera’s en toegangscontrole.

Voor alle veiligheidsklassen

Een alarmsysteem in uw bedrijfspand kan bedraad of draadloos aangelegd worden. De bedrade systemen zijn geschikt voor alle veiligheidsklassen. Welke veiligheidsklasse voor uw bedrijfs gewenst is, is afhankelijk van uw bedrijf en de wensen van uw verzekeraar. Wij kunnen u hierbij adviseren. Door onze ruime kennis van en ervaring met de verschillende systemen zijn wij op de hoogte van alle vereisten. Alle componenten die wij gebruiken zijn NCP gekeurd. Na oplevering ontvangt u van ons een VEB Installatie Attest, een opleveringsbewijs, voor uw verzekering. Dit is het bewijs dat u uw bedrijfspand goed is beveiligd. Mocht er onverhoopt toch ingebroken worden dan is dat uw bewijs dat u er alles aan heeft gedaan om uw pand te beveiligen. Het bedraad alarmsysteem voor uw bedrijfspand is bestand tegen spanningsuitval en heeft een eigen back-up. Meldingen kunnen via analoge lijn, isdn of internet direct naar de meldkamer worden gestuurd of naar een mobiele telefoon.

Toegangscontrole

Toegangscontrole kan verschillende manieren worden ingezet. Zo kunt u het gebruiken als extra barrière op de momenten dat niemand in het gebouw aanwezig is. U kunt bepaalde ruimtes ook overdag toegankelijk houden maar na een bepaalde tijd alleen bereikbaar maken met een toegangscode. De toegangscontrole kan worden gekoppeld aan de brandbeveiligingsinstallatie. Bij een brandmelding worden alle deuren ontgrendeld.